Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Χρονοπούλου: Η καύση και το σημείο που θα τοποθετηθεί η τέφρα της

Μαίρη Χρονοπούλου: Η καύση και το σημείο που θα τοποθετηθεί η τέφρα της

Η ηθοποιός έχει αφήσει υπεύθυνη δήλωση ανάθεσης της διαδικασίας αποτέφρωσής της.

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στους οικείους της ο θάνατος της Μαίρης Χρονοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε ζητήσει που θα ήθελε να τοποθετηθεί η τέφρα της ενώ στην αποθήκη κρατούσε φυλαγμένο το φέρετρό της.

Η σορός της σπουδαίας ηθοποιού θα μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νεκροτομείο, ώστε να εκτελεστεί γρηγορότερα η διαδικασία νεκροτομής και να μην υπάρχει χρόνος αναμονής. Στη συνέχεια θα παραληφθεί η σορός της από το γραφείο τελετών της Παιανίας, στο οποίο η Μαίρη Χρονοπούλου έχει αφήσει υπεύθυνη δήλωση ανάθεσης της διαδικασίας αποτέφρωσής της.

Μετά από αυτές τις διαδικασίες θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ενώ η τελευταία της επιθυμία ήταν η τέφρα της να τοποθετηθεί σε μνημείο που ζήτησε να κατασκευαστεί στον αύλειο χώρο του σπιτιού στην Παιανία, όπου διέμενε ως την τελευταία στιγμή της ζωής της. Εκεί λοιπόν, θα φτιαχτεί το μνημείο της με την επιγραφή «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αντώνη Μποσκοϊτη, σήμερα θα ανακοινωθούν και επίσημα τα διαδικαστικά της κηδείας της Μαίρης Χρονοπούλου. Ακόμη αποκάλυψε ότι η ηθοποιός επιθυμούσε να μαζευτούν οι φίλοι της στο σπίτι και να κάνουν μια μικρή αποχαιρετιστήρια γιορτή.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε αγορασμένο το φέρετρο της και το κρατούσε φυλαγμένο στην αποθήκη.

«Η Μαίρη δεν ήθελε τελετή στο Α’ Νεκροταφείο, όπου πηγαίνουν όλοι οι άσχετοι σελέμπριτις – έλεγε – για να φωτογραφηθούν και να στηθούν στις κάμερες. Η Μαίρη ήθελε να πάει η σορός στο σπίτι της κι εκεί, όσο μακριά κι αν είναι απ’ το κέντρο, να μαζευτούμε οι φίλοι της για να κάνουμε μια μικρή αποχαιρετιστήρια γιορτή. Θα τη «διαβάσει» ο Πνευματικός που είχε και μετά όλοι μαζί θα τη συνοδεύσουμε ως τη Ριτσώνα. Έτσι ήθελε κι έτσι πρέπει να το οργανώσουν αυτοί που θα σεβαστούν την τελευταία της επιθυμία, την οποία είχε αφήσει εγγράφως κιόλας. Το βλέπω, πάντως, κατά την Τετάρτη, μεθαύριο δηλαδή, να συμβεί αυτό. Τέλος, η Μαίρη είχε αγορασμένο το φέρετρο της καμιά δεκαριά χρόνια πριν και το κρατούσε φυλαγμένο στην αποθήκη της. Απίστευτη μέχρι το τέλος, σε όλα της!», έγραψε στο Facebook.

Με ποιο τραγούδι είχε ζητήσει να την αποχαιρετήσουν

O πρώην σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου μίλησε συγκινημένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» αποκαλύπτοντας το τραγούδι με το οποίο θα αποχαιρετήσουν την ηθοποιό. Όπως είπε «Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ζητήσω συγγνώμη από όλες τις άλλες εκπομπές και τα κανάλια γιατί ομολογώ ότι με τίμησαν και με έχουν καλέσει όλοι. Επέλεξα εσάς, ξέχωρα ότι είστε το κρατικό κανάλι, γιατί σας συμπαθούσε και ιδιαίτερα [η Μαίρη Χρονοπούλου]. Θα ήθελα μόνο σαν επίλογο να της αφιερώσω ένα τραγούδι γιατί είχαμε συζητήσει αυτή την στιγμή».

Και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό το πράγμα. Μάλιστα, εγώ της έλεγα πως “θα φύγω πρώτος, μην ανησυχείς”. Με είχε παρακαλέσει, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, να της βάλω ένα τραγούδι. Το “Έρωτας αρχάγγελος” του Δημήτρη Μητροπάνου γιατί η Μαίρη ήταν μάγκας και σαν μάγκας πρέπει να φύγει πάνω απ’ όλα».

«Της άρεσε αυτό το τραγούδι, της άρεσε. Μέσα στα λόγια του θα βρείτε πολλά νοήματα[…] Δεν ήθελα τόσο να το κοινοποιήσω όσο να της το κάνω πράξη. Να είμαι κοντά της εκείνη την ώρα. “Να πιείς ένα κρασάκι, να καπνίσεις ένα τσιγάρο και να μου βάλεις αυτό το τραγούδι” είχε πει» σημείωσε ξεσπώντας σε κλάματα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024