Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτό είναι το φόρεμα που θα βάλει στο τελευταίο της ταξίδι

Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτό είναι το φόρεμα που θα βάλει στο τελευταίο της ταξίδι

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει μεριμνήσει τα πάντα για την τελευταία πράξη της ζωή της.

Η Μαίρη Χρονοπούλου έχει αφήσει υπεύθυνη δήλωση ανάθεσης της διαδικασίας αποτέφρωσής της, και αφού προηγηθούν όλες οι διαδικασίες προκειμένου να την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της όπως η ίδια επιθυμούσε, θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την τελευταία επιθυμία της, η τέφρα της θα τοποθετηθεί σε μνημείο που ζήτησε να κατασκευαστεί στον αύλειο χώρο του σπιτιού στην Παιανία, όπου διέμενε ως την τελευταία στιγμή της ζωής της.

Λάμψη μέχρι την τελευταία στιγμή

Όσο για το φόρεμα που θα φορέσει η Μαίρη μέσα στο λευκό φέρετρό της, το οποίο είναι παραλληλόγραμμο με έναν σκαλιστό άγγελο στο καπάκι, είναι εκείνο που φόρεσε κατά την εμφάνισή της έπειτα από 20 χρόνια αναπηρίας, καθηλωμένη στο κρεβάτι, στη μεγάλη συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στην Αλεξανδρούπολη και βρίσκεται στο ατελιέ του οίκου Νίκος – Τάκης, σχεδιασμένο από τον φίλο της Χάρη Τσιάρα.

Το φόρεμα που επέλεξε η ίδια ηθοποιός

Οι τελευταίες πρόβες πριν φύγει από τη ζωή

Ο σχεδιαστής, Χάρης Τσιάρας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και αποκάλυψε ότι είχαν ραντεβού για πρόβα πριν από περίπου 15 ημέρες αλλά ακυρώθηκε.

«Μου το είχε πει μεταξύ σοβαρού και αστείου και όταν μου το είπε της λέω “Μαίρη ασ’ το αυτό μην το συζητάς”. Μου το έστειλε το φόρεμα γιατί ήθελε να αδυνατίσει και θα της έκανα κάποιες εφαρμογές. Θα ερχόταν για πρόβα. Είχαμε κανονίσει πρόβα πριν από 15 ημέρες, είχε κάποια προβλήματα, αλλάξαμε την πρόβα» είπε.

Το μπλε ήταν το αγαπημένο χρώμα της

Και πρόσθεσε: «Αυτό το φόρεμα θα το δώσω στους ανθρώπους που είναι κοντά της για να το φορέσει. Η Χρονοπούλου ήταν κυρία με το κ κεφαλαίο. Ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, παρόλα τα προβλήματά της, συνέχεια τραγούδαγε εδώ μέσα και θυμόταν όλους τους στίχους, την ευγένειά της».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024