Πατώντας… γκάζι στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τορίνο με 2-0 βάφοντας έτσι στα χρώματα της το Derby della Mole.
Παράλληλα αυτό το τρίποντο φέρνει ακόμη πιο κοντά την Γιούβε από την κορυφή, μιας και λίγο νωρίτερα η Ίντερ… σκόνταψε εντός έδρας κόντρα στην Μπολόνια.
Ο Φεντερίκο Γκάτι άνοιξε το σκορ στο 47′ και ο Μίλικ ένα τέταρτο αργότερα κλείδωσε τη νίκη για τη «γηραιά κυρία».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.