Έπος: Η «καλημέρα» του Ολυμπιακού, με την κραυγή του Μιλουτίνοφ και το σοκ του Σίκμα (vid)
O Ολυμπιακός μετά το νικηφόρο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, είπε την καθιερωμένη «καλημέρα» στον κόσμο του, με τον Μιλουτίνοφ να κραυγάζει και τον Σίκμα να σοκάρεται.
Ο Γκος υψώνει για το άλεϊ-ουπ κάρφωμα του Μιλουτίνοφ και ο Ολυμπιακός ξεφεύγει με διαφορά 7 πόντων, από τον Παναθηναϊκό στην παράταση του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.
Με αυτό το καλάθι ουσιαστικά σφραγίστηκε η μεγάλη επικράτηση του Ολυμπιακού με 78-88 στην παράταση (74-74 κ.δ.) επί των «πρασίνων» στο ΟΑΚΑ και οι «Ερυθρόλευκοι» επέλεξαν να θυμίσουν στον κόσμο τους, την αντίδραση του Σέρβου σέντερ μετά το επικό κάρφωμα, έτσι… για «καλημέρα».
Ο Ολυμπιακός ανέβασε στον λογαριασμό του στο X (πρώην twitter), την αντίδραση του Μιλουτίνοφ, ο οποίος έβγαλε μία κραυγή για να ξεσπάσει, καθώς όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος «Ένιωθα την κούραση να με κόβει στα δύο, αλλά δεν ήθελα να σταματήσω», με τον Λουκ Σίκμα να δείχνει σε κατάσταση σοκ από τα κατορθώματα του συμπαίκτη του,
Οι «Ερυθρόλευκοι» έγραψαν χαρακτηριστικά: «Καλημέρα! Μπορείτε να ταυτιστείτε;»
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.