Οι ερυθρόλευκοι του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφεραν να πάρουν μια σπουδαία νίκη στην παράταση του ντέρμπι, κάτι που γιορτάσανε έντονα στα αποδυτήρια του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Κόουτς Μπαρτζώκας και παίκτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μέσα στα αποδυτήρια, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά κάνανε τον καθιερωμένο κύκλο και φωνάξανε όλοι μαζί «Ολυμπιακός», δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.