Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Youth League βρίσκεται η Κ19 του Ολυμπιακού η οποία επικράτησε με 3-1 της Λέτσε στο Ρέντη για το πρώτο ματς του ζευγαριού. Η ρεβάνς θα γίνει σε τρεις εβδομάδες από τώρα (25/10) και σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Καμπάλα ή Ακαντέμια Πούσκας (1-1 ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας).
Η ιταλική ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες στο 16′ μετά από τάκλιν του Ζιβάνοβιτς πάνω στον Πνευμονίδη με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν κεφάλι στο σκορ τέσσερα λεπτά αργότερα χάρη στη μαγική ενέργεια του Παπακανέλλου.
Στο 61′ ο Πασκαλάου ισοφάρισε με κεφαλιά, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 71′ με τον Κωστούλα να παίρνει το ριμπάουντ στο σουτ του Αλαφάκη. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 86′ ο Πνευμονίδης με υπέροχο ευθύβολο σουτ μετά από ασίστ του Κωστούλα.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου «πήρε τα βήματα» και έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, παρά την προσπάθεια του Τσέντι Όσμαν να τον ανακόψει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετανία η Ρέιντζερς έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για τον Τζέιμς Πενράις, με την ελληνική ομάδα ωστόσο να απαντά αρνητικά στους Σκωτσέζους.
Ο Σίριλ Ντέσερς δεν θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Νιγηρίας λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό. Στην Αθήνα ο 31χρονος φορ θα υποβληθεί σε μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματός του.