Ο Ατρόμητος είναι έξαλλος με τη διαιτησία του Παπαδόπουλου και τις αποφάσεις του VAR στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1, χάρη σε δύο πέναλτι.
Οι Περιστεριώτες «βράζουν» με όσα έγιναν στην «Opap Arena» και το γεγονός ότι οι ρέφερι του ματς έκλεισαν τα μάτια σε δύο ακατανόητες αποφάσεις.
Αντί ανακοίνωσης, οι Περιστεριώτες αποφάσισαν να στείλουν επιστολή στον αντιπρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο, εκφράζοντας τα παράπονά τους.
Στην επιστολή εκφράζεται η λύπη του Ατρομήτου για τη στήριξη που είχε παράσχει στους Έλληνες διαιτητές τονίζοντας όμως πως πλέον «… αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία με αποκορύφωμα το χθεσινό ότι πρώτον δεν έχουν ούτε τις ικανότητες και δεύτερον ότι επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες».
Επίσης τονίζεται πως «… μετά τα όσα έγιναν χθες, ο Ατρόμητος δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και ειδικότερα για τον κ. Παπαπέτρου, θα σταλεί βίντεο με τα κατορθώματά του στην αρμόδια επιτροπή της UEFA και στον πρόεδρο της, Ρομπέρτο Ροζέτι.
Επιπλέον, έπειτα από ακόμα ένα ρεσιτάλ εναντίον της ομάδας μας, θεωρούμε εύλογη την αντικατάστασή του από το ματς της Δευτέρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2/10), καθώς έχει οριστεί πάλι VAR για δεύτερο σερί ματς του Ατρόμητου! Κλείνοντας, απαιτούμε την παραδειγματική του τιμωρία για τη χθεσινή του συμπεριφορά, θεωρώντας ότι έχει υπάρξει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος».
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ατρόμητος διαμαρτύρεται κυρίως για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ για οφσάιντ, αλλά και για χέρι του Ζίνι πριν το πέναλτι στον Μάνταλο, που έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να πετύχει το 2-1.
Με δύο γκολ ως το 15′ η Παρί δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Τσέλσι, την οποία νίκησε στο Λονδίνο με 3-0 και με συνολικό σκορ 8-2 προκρίθηκε πανηγυρικά στους «8» του Champions League.
Η Άρσεναλ πέρασε στα προημιτελικά του Champions League, επικρατώντας 2-0 της Μπάγερ και οι Λονδρέζοι θ' αντιμετωπίσουν στους «οκτώ» την Σπόρτινγκ Λισαβώνας
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενερμπαχτσέ. κάνοντας ειδική αναφορά στους Φουρνιέ και Βεζένκοφ.