Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει και των πρώτων αναμετρήσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου όπου θα κριθεί και ο τίτλος του Super Cup.
Οι Ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν για τη Ρόδο δίχως τον Ίγκνας Μπραζντέικις, ο οποίος έχει ήδη αποχωρήσει από τα ξημερώματα της Τρίτης (26/9) για την πατρίδα του τη Λιθουανία.
Εκεί ο 24χρονος φόργουορντ θα μαζέψει τα πράγματά του και θα μεταβεί κατευθείαν στη Ρόδο για να είναι δίπλα στην ομάδα στις αναμετρήσεις του Super Cup.
Θυμίζουμε πως μετά το τουρνουά στην Κύπρο, ο Μπραζντέικις είχε έρθει στην Ελλάδα ουσιαστικά μαζί με τον Ολυμπιακό, λόγω της Media Day αλλά και της παρουσίασης της νέας φανέλας.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή