Μόνο η ανακοίνωση απομένει προκειμένου να ενταχθεί στον Ολυμπιακό ο Ίγκνας Μπραζντέικις.
Ο 24χρονος Λιθουανός μίλησε στην Cosmote TV με τα καλύτερα λόγια για τον νέο του προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «εξαιρετικός προπονητής» και ότι ανυπομονεί να παίξει για αυτόν.
Πιο συγκεκριμένα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού είπε μεταξύ άλλων:
«Αγαπώ να βλέπω αυτή την ομάδα (σ.σ. τη Ζάλγκιρις) να κερδίζει και να κάνει ωραία πράγματα.
Ναι αυτό είναι το πλάνο, να μπω στο αεροπλάνο και να πάω στην Ελλάδα αύριο.
Απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες.
Είναι εξαιρετικός προπονητής ο Μπαρτζώκας, θρυλικός. Είχαμε μια καλή κουβέντα.
Ανυπομονώ να παίξω για αυτόν. Ο Ολυμπιακός έχει ένα καλό σύστημα, πιστεύω θα ταιριάξω και θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.