Μαρτίνεθ: «Πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι»
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για τη μετάβαση από την Ευρώπη στο πρωτάθλημα και για όσα δεν πήγαν καλά κόντρα στη Φράιμπουργκ.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (24/9, 17:00) την Κηφισιά για την 5η αγωνιστική της Super League και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στην Cosmote TV για την πρόκληση της διαχείρισης του ρόστερ.
O Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε σε όσα δεν πήγαν καλά κόντρα στη Φράιμπουργκ ενώ δεν αποκάλυψε τα πλάνα του ενόψει Κηφισιάς.
Όσα είπε ο Μαρτίνεθ:
Για το παιχνίδι με την Φράιμπουργκ:
«Κάναμε κάποια λάθη και όπως συμβαίνει σε αυτό το επίπεδο τα λάθη πληρώνονται ακριβά. Ωστόσο σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι και ήμασταν σε καλό επίπεδο. Όπως ξέρουμε πολύ καλά η έλλειψη ευστοχίας είναι πολύ σημαντική σε αυτό το επίπεδο και μπορεί να σου στοιχίσει το παιχνίδι. Μαθαίνουμε από όλα αυτά και συνεχίζουμε».
Για τα συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια και το αν υπάρχει αρκετή ενέργεια για το ματς της Κυριακής;
«Για αυτόν τον λόγο ακριβώς πρέπει να εκτιμήσουμε την κατάσταση κάθε ποδοσφαιριστή και βάση των στοιχείων που έχουμε να κάνουμε τις αλλαγές.
Όταν κάνουμε αλλαγές δεν έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη συγκεκριμένη στιγμή αλλά και το τι ακολουθεί και τις υπόλοιπες ανάγκες της ομάδας.
Επομένως πρέπει να σκεφτόμαστε πάρα πολύ καλά και να αναλύουμε τα στοιχεία που έχουμε και να μοιράζουμε τον χρόνο κατάλληλα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε όλοι να είναι διαθέσιμοι όταν η ομάδα τους χρειάζεται γιατί οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Με τρία παιχνίδια την εβδομάδα χρειάζεται πολύ σωστή διαχείριση του ρόστερ για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε.
Αυτός είναι ο στόχος που έχουμε. Αυτή είναι η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε. Να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα τέτοιο πρόγραμμα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι.
Στα πολλά παιχνίδια που έχουμε με πολλούς διαφορετικούς αντιπάλους, σε διαφορετικές διοργανώσεις και σε διαφορετικά είδη παιχνιδιού θέλουμε να είμαστε πάντα έτοιμοι να διαχειριστούμε κάθε κατάσταση και είναι καλό που το επόμενο παιχνίδι έρχεται σε λίγες μέρες».
- «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Τουμπέλις»
- Ροντινέι: «Ο Ολυμπιακός θα γυρίσει πιο δυνατός – Είμαστε και πάντα θα είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα»
- Η χειρονομία του Λιονέλ Μέσι προς τους οπαδούς της Ίντερ Μαϊάμι που σχολιάστηκε (vid)
- Tennis Rankings: Πτώση στην κατάταξη για Τσιτσιπά και Σάκκαρη
- Ανατροπές στη Euroleague: Ο Παναθηναϊκός, ο Ομπράντοβιτς, η ομάδα που μπαίνει «σφήνα» και ο Σπανούλης
- Στο πλευρό του Ακύλα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «My winner»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/5): Πού θα δείτε το Άρσεναλ – Μπέρνλι και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης
- NBA: Oι Καβαλίερς συνέτριψαν τους Πίστονς και προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής (125-94)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442