Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισοπαλία για τον Ολυμπιακό Β στην πρεμιέρα (0-0)

Ισοπαλία για τον Ολυμπιακό Β στην πρεμιέρα (0-0)

Ισόπαλο και χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπιακό Β’ και Ηλιούπολη (0-0) για την 1η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Ολυμπιακός Β’ ήταν καλύτερος χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί αλλά αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Ηλιούπολη (0-0) για την πρώτη αγωνιστική της Super League 2. Βασικός ο Ανδρούτσος ο οποίος αγωνίστηκε για 80 λεπτά με τους «ερυθρόλευκους» να τελειώνουν τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά από την αποβολή του Σγούρου στο 90+3′.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, ειδικά, στο πρώτο μισάωρο.

Αρχικά με ένα σουτ του Πινακά έξω από την περιοχή το οποίο ο Περιστερίδης έδιωξε σε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα πάλι έξω από την περιοχή ο Τσέλιος επιχείρησε ακόμη ένα σουτ με τον Έλληνα τερματοφύλακα να μπλοκάρει σταθερά.

Στο 17′ ο Τσέλιος έκανε την σέντρα από τα αριστερά με τον Μπα να παίρνει την κεφαλιά αλλά την μπάλα να καταλήγει άουτ. Ο επιθετικός από τη Γουινέα απείλησε και πάλι, αφού μετά από σέντρα του Ανδρούτσου, έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 37′ ήρθε η σειρά της Ηλιούπολης να χάσει μία μεγάλη ευκαιρία. Ο Παντελίδης βρέθηκε μόνος του με τον Παπαδούδη, τον πέρασε αλλά το σουτ απομάκρυνε ο Κουτσίδης πάνω στη γραμμή.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το μακρινό σουτ του Τσαφταρίδη, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδούδης. Τρία λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός ανταποδίδει με τον Τσέλιο να σουτάρει εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 60′ πάλι ο Τσέλιος σούταρε με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μαρίνος έχασε μία σπουδαία ευκαιρία όταν έγινε αποδέκτης μίας σέντρας από τα αριστερά με τον αμυντικό της Ηλιούπολης να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Στο 86′ ο Ιμπαγάσα, που είχε μπει στο ματς ως αλλαγή λίγο νωρίτερα, εκτέλεσε φάουλ, βρήκε τον Βλαχομήτρο με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να δίνει για ακόμη μία φορά την απάντηση και να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ.

Ο Ιμπαγάσα ήταν αυτός που από το κερδισμένο κόρνερ έδωσε την μπάλα στον Μπαγκαλιάνη και αυτός με κεφαλιά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Η άμυνα της Ηλιούπολης για ακόμη μία φορά απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

Ο Ολυμπιακός τέλειωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Σγούρου στο 90+3′.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024