Την ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες μετά από δυο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα έχει απόψε η Εθνική μας ομάδα.
Η Ελλάδα φιλοξενεί το Γιβραλτάρ στην Αγιά Σοφιά, με τον Γκουστάβο Πογέτ να «κατεβάζει» μια άκρως επιθετική εντεκάδα.
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα υπερασπιστεί την εστία της γαλανόλευκης, με τους Ρότα, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο και Γιαννούλη να αποτελούν την τετράδα της άμυνας.
Στα χαφ παίρνουν θέση οι Μπουχαλάκης, Πέλκας και Μπακασέτας, με Κουρμπέλη, Σιώπη και Μάνταλο να βρίσκονται εκτός ελέω τραυματισμών.
Στην επίθεση, ο Παυλίδης διατηρήθηκε στην κορυφή, με τους Μασούρα και Φούντα να βρίσκονται στα άκρα.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
«Ο Θρύλος έρχεται για να αποδείξει γιατί είναι legenda. Ο Άγιαξ; Για να ζωντανέψει το όνειρο. Ποιος θα φύγει νικητής;», το όμορφο αφιέρωμα των οπαδών του Άγιαξ για τον Ολυμπιακό.
Κόντρα στον Λεβαδειακό ο Λορέν Μορόν έφτασε τον Λιούμπισα Μιλόγεβιτς στην κορυφή των ξένων σκόρερ του Άρη (48 γκολ) και την επόμενη φορά που θα σκοράρει ο Ισπανός θα μείνει μόνος πρώτος.