Ο Τερ Στέγκεν είναι κάτοικος Βαρκελώνης τα τελευταία 9 χρόνια και μετά την πενταετή ανανέωση του θα συμπληρώσει 14 χρόνια!
Η Μπαρτσελόνα δεν σκέφτεται ούτε στο ελάχιστο να τον πουλήσει, καθώς η ρήτρα εξαγοράς του πριν την λύση του συμβολαίου του ορίστηκε στα 500 εκατομμύρια ευρώ!
Στα 9 του χρόνια στους «μπλαουγκράνα» ο Τερ Στέγκεν έχει κάνει 379 εμφανίσεις με 159 από αυτές να ολοκληρώνονται με μηδέν παθητικό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.