Ο Βαγγέλης Παυλίδης έχει μπει… με φόρα στο νέο πρωτάθλημα της Eredivisie.
Βρήκε δίχτυα στην πρεμιέρα με την Γκόου Αχέντ και σήμερα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο 2Χ2 της Αλκμααρ στην έδρα της Βααλβάικ, όπου με δύο γκολ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-1 στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 2ησς αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.
Ο Έλληνας διεθνής στράικερ ισοφάρισε το γκολ του Κράμερ (41′) στο 54′ και στο 79′ «κλείδωσε» το «διπλό» με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς και τρίτο σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο 59′ ο Ντε Βιτ είχε δώσει προβάδισμα στην ΑΖ. Εκτός του Παυλίδη στο αρχικό σχήμα των νικητών βρέθηκε και ο Παντελής Χατζηδιάκος.
Τβέντε και Χέρενφεν έκαναν το 2Χ2 στο ολλανδικό πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-1 και 2-0 αντίστοιχα επί των Τσβόλε (εντός) και Ουτρέχτη (εκτός), ενώ η πρωταθλήτρια Φέγενορντ δεν κατάφερε να «σπάσει το ρόδι» για δεύτερη σερί αγωνιστική με τη νέα ισοπαλία που παραχώρησε, σήμερα, στην έδρα της Σπάρτα Ρότερνταμ.
Ο Δουβίκας έπαιξε σε όλο το ματς, ωστόσο, η Ουτρέχτη γνώρισε μία ακόμη ήττα και μετά από 2 αγωνιστικές δεν έχει ακόμη βαθμό.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.