Την ικανότητα που έχει ο Μουστάφα Φαλ να πασάρει όταν η άμυνα ρίχνεται πάνω του την ξέραμε. Λίγο πριν την έναρξη του MundoBasket 2023 o Γάλλος σέντερ στάθηκε στο γεγονός πως πάντα ήταν παίκτης που πάσαρε και στον Ολυμπιακό είναι συχνό φαινόμενο.
Οι δηλώσεις του Φαλ:
«Πάντα ήμουν από τους παίκτες που του άρεσε να πασάρουν. Αυτό, το κάνω ακόμη περισσότερο στον Ολυμπιακό. Είναι μία φιλοσοφία και ένα σύστημα που ψάχνεις να βρεις το σουτ με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.
Μου αρέσει πολύ αυτό στο παιχνίδι μου και γι’ αυτό μου βγαίνει αυτόματα», δήλωσε ο Γάλλος σέντερ των «ερυθρόλευκων» και πρόσθεσε:
«Οι ομάδες πλέον κάνουν παγίδες στο λόου ποστ, κλείνοντας τη ρακέτα ή το πικ εν ρολ. Αυτό, δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες για τους περιφερειακούς. Εάν βάλουν και τα σουτ, τότε ακόμη καλύτερα.
Όταν είναι εκτός παρκέ οι Ντε Κολό και Μπατούμ θα πρέπει να δημιουργήσεις. Ο Οκόμπο είναι σκόρερ και είναι πολύ καλός σ’ αυτό που κάνει. Εγώ προσπαθώ να δημιουργήσω καταστάσεις».
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις