Η αποχώρηση του Νεϊμάρ ανάγκασε τους υπεύθυνους της Παρί Σεν Ζερμέν να βρουν τον αντικαταστάτη του με τον Ράνταλ Κόλο Μουανί να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Παριζιάνους για πενταετές συμβόλαιο.
Σύμφωνα με το «Foot Mercato», η γαλλική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τον επιθετικό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και μετά τους Ουσμάν Ντεμπελέ και Γκονσάλο Ράμος θέλουν να προσθέσουν ακόμη παραπάνω ποιότητα στην επιθετική τους γραμμή.
Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο της επίθεσης αλλά έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και στα «φτερά». Η γερμανική ομάδα ζήταγε 100 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, ποσό που πιθανόν να είναι έτοιμη η Παρί να δώσει.
Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο 24χρονος Γάλλος έχει συμφωνήσει για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου και είναι έτοιμος να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την νέα του ομάδα εφόσον περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις. Την περσινή αγωνιστική περίοδο διένυσε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του καθώς πέτυχε 23 γκολ και μοίρασε 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις κερδίζοντας παράλληλα την κλήση στην Εθνική Γαλλίας.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.