Η Εθνική Βραζιλίας απέκλεισε τον Πακετά μετά τις κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό
Η Εθνική Βραζιλίας απέκλεισε για, τολάχιστον, τους δύο επόμενους προκριματικούς αγώνας για το Πασκόσμιο Κύπελλο 2026 μετά της κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό.
Μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Λούκας Πακετά στην Μάντσεστερ Σίτι η ομοσπονδία της Εθνικής Βραζιλίας αποφάσισε να αποκλείσει τον 25χρονο μεσοεπιθετικό για τους επόμενους δύο προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 για παράνομο στοιχηματισμό.
Ο παίκτης της Γουέστ Χαμ βρίσκεται υπό έρευνα από την FA με δημοσίευμα της «Daily Mail» να αναφέρει πως αφορά στοιχήματα που έγιναν στην Βραζιλία.
Ο Πακετά δηλώνει αθωός για αυτές τις κατηγορίες αλλά προς το παρόν να παραμένει εκτός για τους αγώνες με την χώρα του.
Με την εθνική του ομάδα ο Πακετά έχει 42 συμμετοχές με 9 γκολ, ενώ στην Γουέστ Χαμ την περσινή σεζόν κατέκτησε το Conference League έχοντας 5 γκολ και 7 ασίστ σε 41 εμφανίσεις.
🚨 OFFICIEL ! Lucas Paquetá 🇧🇷 EST EXCLU des deux prochains matches éliminatoires de la Coupe du Monde 2026. ❌
Le sélectionneur intérimaire du Brésil Fernando Diniz ne l’a pas convoqué pour les deux prochains matches de la Seleçao, qui se dérouleront en septembre.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος όλων των παιχνιδιών της 24ης αγωνιστικής - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»