Ο Ισπανός τερματοφύλακας και ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του αυριανού (20/8) εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα της Κρήτης.
Με δυο νέα πρόσωπα θα αναχωρήσει η αποστολή του Άρη για την Κρήτη, ενόψει του αυριανού (20/8) αγώνα με τον ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική της Superleague. Οι Χουλιάν Κουέστα και Γιακούμπ Μπράμπετς τέθηκαν στη διάθεση του Τόλη Τερζή, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ματαρίτα, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστικής της ποινής του και ο τραυματίας Σαβέριο.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με τον Ο.Φ.Η. (20/08), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.
Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Κρήτη) για το αυριανό παιχνίδι στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Μαρτίν Ντεμικέλις και μέλη της οικογένειάς του βρέθηκαν να παλεύουν με μεγάλα κύματα και ισχυρά ρεύματα στην Ουρουγουάη και τελικά σώθηκαν από ναυαγοσώστες.