Τετάρτη 22 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολοκληρώθηκε η μεγάλη μεταγραφή – Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Εσε (pic)

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη μεταγραφή – Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Εσε (pic)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού μέσου.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα πλέον ο Σαντιάγκο Εσε, με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του Αργεντινού μέσου.

Ο Λατινοαμερικάνος άσος ήρθε στην Ελλάδα την Πέμπτη, πέρασε με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αφού ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες υπέγραψε στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού, με τον Ολυμπιακό να ενισχύει σημαντικά τη μεσαία του γραμμή.

Οι Ερυθρόλευκοι, μετά τις μεταγραφές των Γκουστάβο Σκάρπα και Ιβάν Μπρίνιτς, προχώρησαν και στην απόκτηση του Σαντιάγκο Εσε, προσθέτοντας ποιότητα και τρεξίματα στη μεσαία τους γραμμή.

Ο Έσε ήταν ο αρχηγός της Ουρακάν και παρότι είναι μόλις 21 ετών, έχει ήδη στο ενεργητικό του 122 συμμετοχές, με 9 γκολ και 8 ασίστ.

Αγωνίζεται με άνεση σε όλες τις «κεντρικές» θέσεις της μεσαίας γραμμής, είτε σαν 6αρι, είτε σαν 8αρι είτε ακόμη και σαν 10αρι.

Ο νεαρός άσος είναι διεθνής με την U23 της «Mπλανκοσελέστε» και ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει τόσο η Αντερλεχτ, όσο και η Μπενφίκα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός κινήθηκε ταχύτατα και κατάφερε να τον κάνει δικό του.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Σαντιάγκο Έσε. Ο Αργεντινός μέσος γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2001 και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ουρακάν.

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 16 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ. Το 2020-2021 έκανε γεμάτη χρονιά, με απολογισμό 32 παιχνίδια, ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής U23 σε ηλικία 19 ετών, σε διεθνές φιλικό απέναντι στην Ιαπωνία.

Την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 πραγματοποίησε 37 συμμετοχές με δύο γκολ και τρεις ασίστ, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πέτυχε επτά γκολ σε 37 παιχνίδια. Συνολικά με τη φανέλα της Ουρακάν έχει κάνει 122 συμμετοχές, έχει σημειώσει εννέα γκολ και έχει μοιράσει οκτώ ασίστ.

Σαντιάγκο, καλώς όρισες στον Ολυμπιακό.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ:

Sports in

Σέλτικς- Πέισερς 133-128: Η Βοστώνη άνοιξε το σκορ στην… παράταση

Οι Σέλτικς επικράτησαν των Πέισερς με 133-128 στην παράταση και ενώ για να πάνε εκεί έβαλε το χέρι του ο Τζέιλεν Μπράουν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Μαϊου 2024