Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η παρουσία του Χρήστου Τζόλη στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.
Ο Έλληνας εξτρέμ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ομάδα της Bundesliga.2 (δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας) και πέτυχε γκολ απέναντι στην Ιλέρτισεν για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας.
Ο Τζόλης, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Φορτούνα από την Νόριτς, πέρασε ως αλλαγή στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης και στις καθυστερήσεις αυτής, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, σκοράροντας προ κενής εστίας, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για την ομάδα του.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε 29 φορές με τα «καναρίνια» πετυχαίνοντας 4, ενώ φέτος αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να βρει αγωνιστικό ρυθμό.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.