Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 26 ετών άφησε ο Μαυροβούνιος μπασκετμπολίστας Ιβάν Τσόροβιτς, ο οποίος έπασχε από μια σπάνια ασθένεια.
Ο Τσόροβιτς θεωρούνταν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ερυθρού Αστέρα και γενικότερα του μπάσκετ στα μέσα της περασμένης δεκαετίας, όντας σταθερό μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων της πατρίδας του, του Μαυροβουνίου.
«Με τις ομάδες του Ερυθρού Αστέρα ο Ιβάν έπαιξε σε δύο τελικούς του τουρνουά των μικρών της EuroLeague. Μία ασθένεια ωστόσο έβαλε τέλος στην καριέρα του. Έχασε τη μάχη, όμως πάλεψε μέχρι το τέλος, χωρίς να γκρινιάζει για το παραμικρό. Μέχρι το τέλος, πραγματικά», αναφέρει η ενημέρωση της ομάδας του Βελιγραδίου.
KK Crvena zvezda Meridianbet sa velikom tugom obaveštava javnost da je u petak 11.08.2023.godine u 26.godini života preminuo naš Ivan Ćorović #kkczhttps://t.co/8EKYmtBjOn
— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) August 11, 2023
Η κηδεία του Τσόροβιτς, αρχηγού των τμημάτων υποδομής του Ερυθρού Αστέρα, θα γίνει στις 13 Αυγούστου στο Σάβνικ του Μαυροβουνίου.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Το off στο βίντεο της τηλεκριτικής σημαίνει κι άλλο κρυμμένο μυστικό, καθώς η ΚΕΔ δεν δημοσιοποιεί διαλόγους του VAR, συναντήσεις με παράγοντες, ενώ έκανε πίσω και στη δημόσια αναγγελία των αποφάσεων
Η Μπριζ νίκησε 5-3 τη Γκενκ το μεσημέρι της Παρασκευής (26/12) σε ένα τρομερό ματς για την 20η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος, με τον Χρήστο Τζόλη να μοιράζει τρεις ασίστ και να περνάει τέταρτος στη συνολική λίστα για το 2025 στον κόσμο.