Τη συμπαράστασή τους στον πόνο της οικογένειας του αδικοχαμένου 29χρονου Μιχάλη και της ΑΕΚ έδειξαν οι οπαδοί της Γαλατασαράι, αναρτώντας ένα πανό στις εξέδρες του γηπέδου.
Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Ολίμπια Λιουμπλιάνας για τα προκριματικά του Champions League, οι Τούρκοι δεν ξέχασαν τον άτυχο οπαδό της ΑΕΚ.
«Αναπαύσου εν ειρήνη Μιχάλη», έγραφε το συγκεκριμένο πανό για τον 29χρονο που είδε τους Κροάτες χούλιγκαν να του στερούν τη ζωή.
Δείτε το πανό:
08/08/2023 Champions League. ultrAslan (Galatasaray🇹🇷) with banner for stabbed AEK fan and banner for flood victims in Slovenia🇸🇮 pic.twitter.com/F1FIeFqs1B
— 𝐂𝐚𝐬𝐮𝐚𝐥 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 (@thecasualultra) August 8, 2023
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Η διεθνής ομοσπονδία πυγμαχίας, με την έγκριση της ΔΟΕ, επεκτείνει τους ελέγχους σε όλες τις κατηγορίες, επικαλούμενη λόγους ασφάλειας και αγωνιστικής ισονομίας.