Κρήτη: Μυστήριο με 29χρονο – Τον εντόπισαν τραυματισμένο σε τροχαίο και βρέθηκε σφαίρα στο κεφάλι του
Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί.
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με έναν 29χρονο από χωριό της Μεσαράς στην Κρήτη, ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος σε τροχαίο αλλά στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα στο κεφάλι από σφαίρα με τις Αρχές να αναζητούν τι έχει συμβεί.
Τα μόνα δεδομένα είναι ότι ένας νεαρός νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου με σφαίρα στο κεφάλι. Τι ακριβώς συνέβη, υπό ποιες συνθήκες έγινε αυτό, είναι όλα υπό διερεύνηση με τις Αρχές να προσπαθούν να συνθέσουν το «παζλ» της υπόθεσης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το μεσημέρι της Πέμπτης, αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Μοιρών, κλήθηκαν να επέμβουν σε τροχαίο που σημειώθηκε στο πρώτο χιλιόμετρο του άξονα Μοιρών – Ηρακλείου. Εντός ενός αυτοκινήτου που είχε βγει εκτός δρόμου και είχε τουμπάρει βρήκαν τον νεαρό χωρίς τις αισθήσεις του.
Βρέθηκε σφαίρα σφηνωμένη στο κρανίο
Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ως θύμα τροχαίου και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, με εμφανές χτύπημα στο κεφάλι. Εκεί η αξονική τομογραφία έδειξε πως το τραύμα στο κεφάλι οφειλόταν σε βολίδα πιστολιού που βρέθηκε σφηνωμένη στο κρανίο σε εξαιρετικά δύσκολο σημείο ώστε η αφαίρεση της να είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 29χρονος εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση κρανιεκτομής, από τον Διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Βενιζελείου, Δημήτρη Κουτεντάκη και τον Επιμελητή Α’ Βασίλη Μωραΐτη, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να αφαιρεθεί η σφαίρα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ που επικαλείται η ΕΡΤ, το ότι το είδος του τραύματος δεν έγινε αμέσως αντιληπτό, οφείλεται στο γεγονός ότι προκλήθηκε από 22άρι πιστόλι.
Το «περίεργο» σημείωμα και τα ενδεχόμενα που εξετάζονται
Μόλις η αστυνομία ενημερώθηκε για την εξέλιξη, έσπευσε να μεταφέρει το αυτοκίνητο του νεαρού στο Α.Τ. Μοιρών όπου ερευνήθηκε προσεκτικά. Στο ντουλαπάκι του ΙΧ, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα «περίεργο», σχεδόν ακατάληπτο, σύμφωνα με αστυνομική πηγή σημείωμα, που παρέπεμπε σε σημείωμα αυτοκτονίας.
Έτσι και με δεδομένο πως κάτοικοι των Μοιρών έλεγαν πως το τελευταίο διάστημα έβλεπαν τον 29χρονο στεναχωρημένο, λόγω προσωπικού θέματος, άρχισαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο της απόπειρας αυτοκτονίας, ωστόσο το γεγονός ότι δεν βρέθηκε όπλο στο αυτοκίνητο ή στον τόπο του φερόμενου τροχαίου, αλλά και το γεγονός ότι οι οικείοι του 29χρονου απορρίπτουν το ενδεχόμενο απόπειρας αυτοκτονίας και δηλώνουν ότι δεν είχε στην κατοχή του κανενός είδους όπλο, κάνει τις Αρχές να ερευνούν κι άλλα ενεχόμενα.
Έτσι οι έρευνες στρέφονται στην εκδοχή ο 29χρονος να πυροβολήθηκε σκόπιμα από κάποιον ή να χτυπήθηκε τυχαία από άσκοπο πυροβολισμό.
- ΑΕΚ – Λέβιτσε 99-88: Ξέσπασε στην παράταση και προκρίθηκε ως πρώτη (vid)
- Deals σε ενέργεια και άμυνα εξετάζουν η Ρωσία με την Ινδονησία
- Netflix: Επιστρέφει στον μεγάλο δανεισμό για να αποκτήσει τη Warner Bros — Η πιο τολμηρή κίνηση στην ιστορία της
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ κατάσχεσαν τάνκερ κοντά στη Βενεζουέλα
- Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Άπελντοορν 3-0: «Άλμα» πρόκρισης για τους Ερυθρόλευκους
- Νέα μείωση επιτοκίων κατά 0,25% από τη Fed
- Αγρότες: Βάλλεται πανταχόθεν η κυβέρνηση – Στα «μπλόκα» και οι… «γαλάζιοι» βουλευτές
- Τα asset της Google στη Γαλλία στοχεύει η πρώην ρωσική θυγατρική της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-130x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)















![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442