Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θεσπρωτία, το οποίο άφησε πίσω του ένα νεκρό και ένα τραυματία.
Το δυστύχημα έγινε στο 2ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Συβότων – Πέρδικας, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 57χρονος Έλληνας και στην οποία επέβαινε η 48χρονη αλλοδαπή, εξετράπη της πορείας της και έπεσε σε παρακείμενο ρέμα.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με διασώστες.
Ο τραυματισμός του 57χρονου οδηγού ήταν θανάσιμος, ενώ η 48χρονη φέρει τραύματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Για τα αίτια και τις συνθήκες που οδήγησαν στο τροχαίο δυστύχημα διεξάγει προανάκριση το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας