Παρουσιάστηκαν από την Ίντερ Μαϊάμι σε μια εντυπωσιακή τελετή Μέσι και Μπουσκέτς
Οι φίλοι της Ίντερ Μαϊάμι γέμισαν το γήπεδο για να δουν από κοντά τη φαντασμαγορική τελετή παρουσίασης του Λιονέλ Μέσι και του Σέρχιο Μπουσκέτς.
Ήταν η στιγμή που όλοι περίμεναν, όχι μόνο οι φίλοι της Ίντερ Μαϊάμι, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι του πλανήτη. Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Μπουσκέτς παρουσιάστηκαν και επίσημα μπροστά σε πλήθος κόσμου που γέμισε το γήπεδο για να τους δει από κοντά.
Παρότι ο καιρός δεν ήταν… σύμμαχος καθώς υπήρχε βροχή, περίπου 20.οοο βρέθηκαν εκεί, παρακολουθώντας το σόου που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του συλλόγου με τα πυροτεχνήματα και τις μουσικές, ενώ κατά την είσοδο των δύο παικτών, δύο θρύλοι του Αμερικανικού αθλητισμού, ο Τόμ Μπρέιντι και ο Στεφ Κάρι, εμφανίστηκαν στα μάτριξ και καλωσόρισαν τους δύο παίκτες.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μέσι ήταν πολύ χαρούμενος τονίζοντας: «Είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ! Ανυπομονώ να αρχίσω να προπονούμαι και να αγωνίζομαι. Είμαι εδώ για να αγωνιστώ, να κερδίσω, να βοηθήσω την ομάδα όπως έκανα πάντα. Έρχομαι εδώ με την ίδια επιθυμία όπως πάντα. Θα χαρούμε πολύ».
«Vamos a disfrutar mucho, la vamos a pasar bien y van a pasar cosas lindas.» – Leo Messi pic.twitter.com/zEhzbnugXG
— Inter Miami CF (@InterMiamiCF) July 17, 2023
Bienvenido a nuestra familia?? pic.twitter.com/k7VOSGo1lv
— Inter Miami CF (@InterMiamiCF) July 17, 2023
Llegó nuestro 5️⃣ pic.twitter.com/cyvZAqX80g
— Inter Miami CF (@InterMiamiCF) July 17, 2023
«I’m very happy to be part of Inter Miami.» – Sergio Busquets pic.twitter.com/Uqmpfqw0U6
— Inter Miami CF (@InterMiamiCF) July 17, 2023




- Η UEFA ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Θρήνος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Έφυγε» ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς
- Το μήνυμα του Ταρέμι για την εκεχειρία στον πόλεμο: «Να ζήσει το Ιράν»
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Το πανό-σπόντα των οπαδών της Ζαλγκίρις και η… ιδιαίτερη απάντηση της Ντουμπάι (pics)
- Οι διαιτητές της 37ης αγωνιστικής – Ο Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Βαλένθια
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
- Τα λόγια του Γκεόργκι Χάτζι για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να μιλήσω, έχασα τον… πατέρα μου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)












































![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)






















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442