Κόρινθος: Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το τρακτέρ αναποδογύρισε και ο 70χρονος έχασε τη ζωή του.
Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιουλίου ένας 70χρονος αγρότης στην περιοχή Πεντοσκούφι, στα Βεληνιάτικα Κορίνθου.
Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος άνδρας εκτελούσε αγροτικές εργασίες με το τρακτέρ του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί και να χάσει τη ζωή του.
Στο σημείο, όπως αναφέρει το Korinthos Tv, κλήθηκαν η Αστυνομία, ασθενοφόρο και δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εκεί διαπιστώθηκε και ο θάνατος του.

- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας
- Πιο αγγλικό δεν έχει – Θα γράψουν οι Oasis το κομμάτι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ;
- ΗΠΑ: Υπό κράτηση 30χρονος που φέρεται να είχε τοποθετήσει βόμβες την παραμονή της επίθεσης στο Καπιτώλιο το 2021
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Τέλος από τη Μύκονο Betsson ο Έβανς – Ποιος είναι ο λόγος που αποχωρεί…
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442