Γιουβέντους: Πρόταση-φωτιά του εισαγγελέα για Ανιέλι
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της Ιταλίας έκανε νέα πρόταση για επιπλέον 20 μήνες ποινής στον ιδιοκτήτη της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, μετά την αρχική τιμωρία 2 χρόνων.
Η υπόθεση των πλαστών ισολογισμών δεν λέει να αφήσει σε ησυχία τη Γιουβέντους, με τους «μπιανκονέρι» μετά τις αφαιρέσεις βαθμών στη Serie A να βρίσκονται προ των πυλών και ενός ευρωπαϊκού αποκλεισμού.
Ο ιδιοκτήτης της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, έχει τιμωρηθεί ήδη με 2 χρόνια από τον εισαγγελέα της Ιταλίας, ωστόσο αυτό όπως φαίνεται δεν είναι αρκετό, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας πρότεινε στο δικαστήριο η ποινή του Ανιέλι να αυξηθεί κατά 20 μήνες με αναστολή.
Οι 20 μήνες αναστολής προστίθενται στα 2 χρόνια που έχουν ήδη επιβληθεί και επιβεβαιωθεί από το Συμβούλιο Εγγυήσεων Αθλητισμού. Η οριστική απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται το απόγευμα σχετικά με την ποινή του Αντρέα Ανιέλι.
Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος οκτώ οπαδών του ΠΑΟΚ για την επίθεση στα δημοσιογραφικά θεωρεία της Τούμπας, ωστόσο η ΠΑΕ δεν κλήθηκε καν σε απολογία από τη Super League.
Ο Βασίλης Σπανούλης εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί ελεύθερος, έχει αρκετά τηλεφωνήματα και κρούσεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα, όμως φέρεται να έχει πάρει μια συγκεκριμένη απόφαση.