Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιταλικός «εμφύλιος» για τον Μαυροπάνο

Ιταλικός «εμφύλιος» για τον Μαυροπάνο

Ο Ντίνος Μαυροπάνος φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο και της πρωταθλήτριας Ιταλίας Νάπολι, εκτός από την Γιουβέντους.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των Ιταλικών ομάδων, με την πρωταθλήτρια Νάπολι, να εξετάζει την περίπτωσή του και το ενδιαφέρον της Γιουβέντους να παραμένει ενεργό.

Ο Έλληνας αμυντικός της Στουτγκάρδης εμφανίζεται ως ιδανική επιλογή για να καλυφθεί το κενό που αφήνει ο Κιμ, ο οποίος πήγε στην Μπάγερν Μονάχου με καταβολή της ρήτρας του.

Στο παιχνίδι της διεκδίκησής του βρίσκεται και η Γιουβέντους, όμως σε περίπτωση που ενδιαφέρεται η Νάπολι, σίγουρα είναι πολύ μεγαλύτερο το δέλεαρ για τον ίδιο τον παίκτη, η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, σε σχέση με την Γιουβέντους που θα παίζει μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, μετά την τιμωρία από την UEFA.

Την περσινή σεζόν ο Μαυροπάνος αγωνίστηκε 34 φορές με την φανέλα της Στουτγάρδης, σημειώνοντας και 3 γκολ και ήταν καθοριστικός στα μπαράζ παραμονής στη Bundesliga με αντίπαλο το Αμβούργο.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024