Ο Ντίνος Μαυροπάνος φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των Ιταλικών ομάδων, με την πρωταθλήτρια Νάπολι, να εξετάζει την περίπτωσή του και το ενδιαφέρον της Γιουβέντους να παραμένει ενεργό.
Ο Έλληνας αμυντικός της Στουτγκάρδης εμφανίζεται ως ιδανική επιλογή για να καλυφθεί το κενό που αφήνει ο Κιμ, ο οποίος πήγε στην Μπάγερν Μονάχου με καταβολή της ρήτρας του.
Στο παιχνίδι της διεκδίκησής του βρίσκεται και η Γιουβέντους, όμως σε περίπτωση που ενδιαφέρεται η Νάπολι, σίγουρα είναι πολύ μεγαλύτερο το δέλεαρ για τον ίδιο τον παίκτη, η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, σε σχέση με την Γιουβέντους που θα παίζει μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, μετά την τιμωρία από την UEFA.
Την περσινή σεζόν ο Μαυροπάνος αγωνίστηκε 34 φορές με την φανέλα της Στουτγάρδης, σημειώνοντας και 3 γκολ και ήταν καθοριστικός στα μπαράζ παραμονής στη Bundesliga με αντίπαλο το Αμβούργο.
Κανονικά θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου το φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία στο Παγκρήτιο Στάδιο. Με ανανεωμένη σύνθεση θα αγωνιστούν τελικά οι Ιταλοί και όχι με την Κ-21.
Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κι έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα οπαδοί της Άστον Βίλα κλέβουν παραγγελία από έναν διανομέα, ο οποίος αδυνατεί - όπως είναι φυσικό- αντιδράσει.
Όπως εκτιμά διοικητικό στέλεχος της Φενέρμπαχτσε, περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες οπαδοί της τουρκικής ομάδας θα στηρίξουν την ομάδα του Γιασικεβίτσιους στο F-4 της Αθήνας.