Η πρώτη φωτογραφία του Βεζένκοφ στους Κινγκς, παρέα με τον ΝτεΆρον Φοξ
Ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται στο Σακραμέντο και έχει ξεκινήσει ήδη δουλειά για λογαριασμό των Κινγκς, βγάζοντας και την πρώτη του φωτογραφία ως παίκτης των «Βασιλιάδων».
Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει ανοίξει πλέον τα φτερά του και είναι έτοιμος να κυνηγήσει το μεγάλο όνειρο του NBA, μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.
Ο Βούλγαρος φόργουορντ βρίσκεται από την Τρίτη (04/07) στις ΗΠΑ για να γίνει και τυπικά παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς και να ξεκινήσει αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.
Λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Καλιφόρνια για λογαριασμό της νέας του ομάδας, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της για να κάνει αμέσως την πρώτη του προπόνηση και φωτογραφήθηκε μαζί με τον νυν συμπαίκτη του και σούπερ σταρ των «Βασιλιάδων», ΝτεΆρον Φοξ, φορώντας για πρώτη φορά μπλούζα των Κινγκς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.