Αλλάζει αύριο το σκηνικό του καιρού σε διάφορες περιοχές της χώρας με επί μέρους φαινόμενα έντονων βροχοπτώσεων.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου για τον καιρό της Δευτέρας εντείνεται η αστάθεια κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Τα φαινόμενα αυτά πάντως δεν θα είναι γενικευμένα αλλά μεμονωμένα, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση σε σχέση με σήμερα.
Για την Αττική μετά το μεσημέρι οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και αναμένεται να δώσουν τοπικές μπόρες ή καταιγίδες, αλλά από το απόγευμα θα βελτιωθεί εκ νέου ο καιρός.
Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και μόνο κατά τόπους μετά το μεσημέρι σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα θα σημειωθούν μπόρες.
Σύμφωνα με τον πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου η αστάθεια κατά τόπους θα παραμείνει μέχρι την Τετάρτη.
Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη
Στην περιοχή της Αττικής αναμένονται τοπικές νεφώσεις με ηλιοφάνεια κατά διαστήματα, Τοπικές μπόρες και καταιγίδες θα σημειωθούν στα χαμηλότερα υψόμετρα, ενώ από το απόγευμα και έπειτα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία από 23 – 34 βαθμούς Κελσίου με βοριάδες από 3 – 6 μποφόρ.
Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι και κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και βροχές μέτριας έντασης. Η θερμοκρασία από 22 – 34 βαθμούς και οι άνεμοι στα 2 – 5 μποφόρ.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας