Βανδαλισμοί σε σχολεία της Λαμίας
Στο 4ο Γυμνάσιο και το 5ο Λύκειο
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον επιστάτη και τους καθηγητές, του 4ου Γυμνασίου Λαμίας όταν το πρωί της Τρίτης πήγαν στο σχολείο.
Γκρεμισμένες πόρτες, καμένες καρέκλες και θρανία, σκουπίδια από μπουκάλια και φαγητά, ήταν οι εικόνες που αντίκρισαν στην πίσω πλευρά του σχολικού συγκροτήματος, όπου είχαν εισβάλει άγνωστοι τις νυχτερινές ώρες και προχώρησαν σε καταστροφές.
«Δεν είναι η πρώτη φορά. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους για να σταματήσουν αυτοί οι βανδαλισμοί, που γίνονται και σε άλλα σχολεία….», λένε στην κάμερα του LamiaReport ο Διευθυντής Γιώργος Καραγεώργος και ο Υποδιευθυντής Γιάννης Σβώλης.
«Φυσικά δεν έχουμε κάτι με τα παιδιά που έρχονται και παίζουν ή αθλούνται το απόγευμα στο προαύλιο. Μιλάμε πάντα για τους παραβατικούς τις νυχτερινές ώρες που κάνουν ζημιές και βανδαλισμούς στο σχολείο….», τόνισε ο κ. Καραγεώργος.
Δείτε εικόνες

Και στο 5ο Λύκειο
Βανδαλισμοί έγιναν και στο 5ο Λύκειο Λαμίας.

- Πάτρα: Ξέφυγε τον κίνδυνο το 5 μηνών βρέφος με μηνιγγίτιδα – «Έχει κερδίσει την μάχη για την ζωή»
- Κατασκευάζεται υπόγειο πάρκινγκ στο Δήμο Νέας Ιωνίας
- Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον θρύλο Σωτήρη Γκαβέζο (pics)
- Μπραντ Πιτ: Τα γυρίσματα σε ιπτάμενο δελφίνι εποχής 80s στην Ύδρα
- Βουλή: Άρση ασυλίας Μαρκόπουλου και κόντρα με Κωνσταντοπούλου: «Είστε πολιτική χούλιγκαν, μπροστά σας ο Λεβέντης είναι statesman»
- Ηχηρή παρέμβαση Σαμαρά: Οι εξελίξεις δικαιώνουν τις ανησυχίες μου – Αυτά δεν λέγονται ήρεμα νερά
- Τέμπη: Μαθητές από εννέα χώρες στο σημείο της τραγωδίας – Κρέμασαν μαύρους χαρταετούς με το μήνυμα «Δικαιοσύνη»
- Ιθάκη: Αναβαθμίζεται πλήρως το Αρχαιολογικό Μουσείο του νησιού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442