Παράδοση αποτελεί στους γάμους μόλις το ζευγάρι βγει από την εκκλησία, να του πετάνε για το καλό, ρύζι.
Σε ένα γάμο ωστόσο στη Παλαιοπαναγιά Λακωνίας οι φίλοι του γαμπρού μάλλον το… παράκαναν καθώς ανέβηκαν σε εκσκαφέα, πήραν φτυάρια και έριχναν ρύζι
Ο γαμπρός μάλιστα άνοιξε ομπρέλα για να γλιτώσει από την «επίθεση» προσπαθώντας με δυσκολία να προστατέψει και τη σύζυγό του. Η δε νύφη άπλωσε τα πέπλα της προσπαθώντας κι αυτή να… προστατευτεί.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας