Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένας διαφορετικός γάμος ανάμεσα στα αστέρια - Πόσο κοστίζει να παντρευτείτε στο διάστημα!

Ένας διαφορετικός γάμος ανάμεσα στα αστέρια – Πόσο κοστίζει να παντρευτείτε στο διάστημα!

Αν και κοστίζει κάτι παραπάνω, ο γάμος στο διάστημα είναι κάτι που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!

Αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε αλλά κάπως έχετε βαρεθεί με τα τραπέζια, τα πάρτι, τους χορούς και τις τούρτες μετά το μυστήριο, υπάρχει λύση για εσάς αν και θα χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Η Space Perspective σκέφτηκε τους ερωτευμένους που θέλουν μια διαφορετική εμπειρία την ημέρα του γάμου τους και έχει μια πρόταση που δεν μπορεί παρά να σας συναρπάσει: Γάμος στο διάστημα με θέα τον… τρίτο βράχο από τον Ήλιο και ανάμεσα στα αστέρια!

Όπως λέει η συνιδρύτρια της εταιρείας διαστημικών ταξιδιών, Jane Poynter, ήδη η λίστα αναμονής για έναν γάμο ανάμεσα στα αστέρια είναι αρκετά μεγάλη.

«Έχουμε ήδη αρκετούς που θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα παντρευτούν στο διάστημα» λέει η Poynter στο Cool Down και αναμεταδίδει η New York Post.

Το ταξίδι με το «Neptune»

Η Space Perspective διαβεβαιώνει τους μελλόνυμφους του διαστήματος ότι το ταξίδι τους με το διαστημόπλοιο Neptune θα είναι… αφρός! Το διαστημόπλοιο θα απογειωθεί με ταχύτητα 19 χλμ/ώρα που σημαίνει ότι η «πτήση» θα είναι ασφαλής όσο και αυτή με αεροπλάνο.

Το διαστημόπλοιο κινείται με ανανεώσιμο υδρογόνο, χωρίς πυραύλους και το σχετικό αποτύπωμα άνθρακα και έχει τεράστια παράθυρα, που προσφέρονται για τις… απαραίτητες γαμήλιες φωτογραφίες!

Η Space Perspective ιδρύθηκε από δύο πρώην μέλη του πληρώματος του Biosphere 2, μιας ερευνητικής εγκατάστασης για την επιστήμη του γήινου συστήματος στην Αριζόνα των ΗΠΑ, που εξειδικευόταν στη διερεύνηση των δυνατοτήτων των κλειστών οικολογικών συστημάτων για την υποστήριξη της ανθρώπινης ζωής κατά τη διάρκεια διαστημικών αποστολών.

Τα ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του μοναδικού γαμήλιου προορισμού μπορούν να μπουν στη λίστα αναμονής στην ιστοσελίδα του Space Perspective για τα τέλη του 2024.

Πόσο κοστίζει ο γάμος στο διάστημα

Και τώρα –κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος- η τιμή. Όσοι πειστήκατε ότι ο γάμος των ονείρων σας είναι αυτός ανάμεσα στα αστέρια θα πρέπει να είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε κάτι… παραπάνω.

Η τιμή για έναν γάμο στο διάστημα ξεκινά από 115.000 ευρώ.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024