Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σχέσεις: Πρώην ζευγάρια κάνουν αποκαλύψεις για τη σεξουαλική τους ζωή

Σχέσεις: Πρώην ζευγάρια κάνουν αποκαλύψεις για τη σεξουαλική τους ζωή

Τι πήγε σωστά και τι λάθος;

Η ερωτική ζωή ενός ζευγαριού αποτελεί ζωτικό κομμάτι της σχέσης του. Ωστόσο, στο πέρασμα του χρόνου είναι συχνό φαινόμενο οι σύντροφοι να «χάνουν» το κομμάτι αυτό που άλλοτε τους ένωνε και οι επαφές τους να αραιώνουν.

Δύο πρώην ζευγάρια μιλούν για την ερωτική τους ζωή και αποκαλύπτουν τι πήγε σωστά και τι λάθος στη σχέση τους.

Claudia 61 ετών – Peter 62 ετών: «Η σεξουαλική μας ζωή ήταν καλή τα πρώτα 30 χρόνια»

«Ήμασταν παντρεμένοι για 33 χρόνια και χωρίσαμε πριν από τρία χρόνια. Μπορεί να τραβήξαμε χωριστούς δρόμους αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Claudia είναι μια καταπληκτική γυναίκα», λέει ο 62χρονος Peter στον Guardian.

Όπως περιγράφει: «Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε σεξουαλικές επαφές, πράγμα που ήταν λυπηρό. Εξακολουθούσαμε να σεβόμαστε και να αγαπάμε ο ένας τον άλλον, αλλά τσακωνόμασταν. Επίσης, διαφωνούσαμε και τελικά ήταν πιο εύκολο να μην αγγίζουμε ο ένας τον άλλον. Κοιμόμασταν σε χωριστά υπνοδωμάτια τα τελευταία δύο χρόνια της σχέσης μας. Τώρα έχω νέα σύντροφο, κάνουμε σεξ μία ή δύο φορές την εβδομάδα, αλλά πάντα θα νοιάζομαι για την Claudia».

Η 61χρονη από την μεριά της εξομολογείται ότι ο γάμος της με τον Peter είχε σκαμπανεβάσματα. «Μαζί αποκτήσαμε τρία υπέροχα παιδιά. Αλλά στα 30 και κάτι χρόνια που ήμασταν μαζί, έμαθα ότι η αγάπη και το σεξ είναι σημαντικά για μια σχέση, αλλά δεν είναι το παν. Ο γάμος μας τελείωσε επειδή δεν είχαμε παρόμοια ενδιαφέροντα και προς το τέλος, τσακωνόμασταν για το τι θα κάνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας, για τα οικονομικά μας, για τα πάντα. Και η σεξουαλική μας ζωή ήταν καλή μέχρι που αρχίσαμε να τσακωνόμαστε».

Και προσθέτει: «Γνώρισα τον Peter σε ηλικία 26 ετών και το σεξ μαζί του ήταν υπέροχο. Και εκείνος ήταν πάντα πολύ περιπετειώδης στο κρεβάτι. Δοκιμάσαμε πολλά νέα πράγματα, διαφορετικές στάσεις και δεν διστάσαμε σε τίποτα. Μετά το διαζύγιό μας, το σεξ συνέχισε να είναι σημαντικό μέρος της ζωής μου. Άλλωστε, μια γυναίκα έχει ανάγκες, σε κάθε ηλικία. Επειδή είμαι στα 60 μου δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να λέω «όχι» το σεξ».

Rudy 24 ετών – Lewis, 26 ετών: «Το περιστασιακό σεξ λειτουργεί καλά με τον πρώην μου»

«Υπάρχουν κάποιοι που θα το θεωρήσουν περίεργο, αλλά το περιστασιακό σεξ με τον πρώην μου λειτουργεί καλά. Με τον Lewis ήμασταν μαζί για περίπου 18 μήνες και τα πηγαίναμε υπέροχα. Το σεξ μαζί του ήταν τέλεια. Ο Lewis είναι εξωστρεφής και πάντα είχε τον πρώτο λόγο στο κρεβάτι και εγώ το απολάμβανα αυτό», παραδέχεται ο 24χρονος Rudy, μιλώντας για την ερωτική ζωή με τον πρώην σύντροφό του, Lewis.

Οι δυο τους χώρισαν στις αρχές του 2023, όταν ανακάλυψε πως ο 26χρονος μιλούσε με άλλους άνδρες πίσω από την πλάτη του. «Δεν νομίζω ότι με απάτησε. Απλά ήταν λίγο χαλαρός με τη δέσμευση, ενώ εγώ ήθελα να έχουμε κάτι πιο σοβαρό», δηλώνει.

Μετά τον χωρισμό τους δεν μίλησαν για μήνες, ώσπου συναντήθηκαν τυχαία σε ένα κλαμπ. «Εκείνο το βράδυ πήγαμε μαζί στο σπίτι και κάναμε καταπληκτικό σεξ. Από τότε συμφωνήσαμε να βρισκόμαστε μόνο για αυτό. Δεν θέλω να επιστρέψω στις εφαρμογές γνωριμιών και επιπλέον, ο Lewis ξέρει ακριβώς τι μου αρέσει. Ποιο είναι το πρόβλημα;», αναρωτιέται ο Rudy.

Από την πλευρά του, ο 26χρονος χαρακτηρίζει καλή τη μεταξύ τους σεξουαλική ζωή και τονίζει ότι «είναι καλύτερα που δεν είμαστε επίσημα μαζί».

«Θέλει περισσότερα απ’ όσα μπορώ να δώσω αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μια αντίληψη στην γκέι κοινότητα ότι όλοι είναι άσωτοι, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Όταν ήμασταν μαζί, ήταν σπουδαίος σύντροφος. Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμος για κάτι πολύ σοβαρό, ενώ εκείνος μιλούσε για συγκατοίκηση μετά από ένα χρόνο», λέει.

Επίσης, σημειώνει ότι ο 24χρονος ήταν λίγο ζηλιάρης, ενώ δεν αρνείται την επικοινωνία του με τρίτα πρόσωπα.

«Ίσως υπήρξε μια μικρή ανταλλαγή μηνυμάτων με άλλα πρόσωπα, αλλά τίποτα περισσότερο. Πιθανότατα ήταν καλύτερα που χωρίσαμε, γιατί τώρα παίρνουμε και οι δύο αυτό που θέλουμε. Απολαμβάνουμε το σεξ μεταξύ μας, οπότε αυτό είναι τέλειο και για τους δυο μας. Βλέπουμε ο ένας τον άλλον πιθανώς μία φορά το μήνα, αλλά μπορεί και περισσότερο. Δεν βλέπω κανένα κακό σε όλο αυτό. Απολαμβάνω την ελευθερία μου και δεν θέλω να είμαι δεσμευμένος στα 26», καταλήγει.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024