Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έλα σπίτι μου να δούμε ταινία»: 8+1 φράσεις που λένε οι άνδρες και... εννοούν κάτι άλλο

«Έλα σπίτι μου να δούμε ταινία»: 8+1 φράσεις που λένε οι άνδρες και… εννοούν κάτι άλλο

Τώρα ξέρετε!

Πολλές φορές τα δυο φύλα παραπονιούνται πως δεν μπορούν να συνεννοηθούν. Οι γυναίκες ισχυρίζονται ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τους άνδρες και το αντίθετο, δηλαδή οι άνδρες διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τις γυναίκες.

Αυτές οι σκέψεις δεν είναι εντελώς παράλογες. Ουσιαστικά, τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες έχουν συγκεκριμένους κώδικες επικοινωνίας, οι οποίες πολλές φορές είναι δυσδιάκριτες από το άλλο φύλο.

Κι αν το «έλα σπίτι μου να δούμε ταινία» έχει… συγκεκριμένη μετάφραση (ναι είναι το +1 του τίτλου), αφού όλοι το μεταφράζουν ως «ένα σπίτι μου να κάνουμε σεξ» υπάρχουν άλλες φράσεις που λένε οι άνδρες, όμως εννοούν κάτι άλλο.

Κι αν νομίζουν οι γυναίκες ότι ξέφυγαν, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Το κείμενο αυτό αποτελεί το πρώτο μέρος, θα υπάρξει και δεύτερο μέρος, που θα αναφέρεται στις φράσεις που λένε οι γυναίκες και εννοούν κάτι άλλο. Για παράδειγμα «έχω πονοκέφαλο» και άλλα τέτοια ωραία.

Προς το παρόν ας δούμε τις 8+1 φράσεις που λένε οι άνδρες και… εννοούν κάτι άλλο

«Δεν ψάχνω για σχέση τη περίοδο αυτή»: Σ’ ελεύθερη μετάφραση σημαίνει πως ψάχνει για one-night stand. Μην πέσετε στην παγίδα, να ερμηνεύσετε την φράση, «οκ, ας ξεκινήσουμε πιο χαλαρά μέχρι να γνωριστούμε και στην πορεία βλέπουμε». Λάθος.

«Είμαι σε διάσταση»: Δύο πράγματα σημαίνει. Πρώτον, μπορεί να μην περνάει τέλεια στο γάμο του, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν σκοπεύει να χωρίσει. Δεύτερον, μια κοπέλα που θα του εμπνεύσει σιγουριά, μπορεί να σταθεί η αφορμή ώστε να κάνει το μεγάλο βήμα. Αν σας ενδιαφέρει τότε βάλτε τα δυνατά σας.

«Περνάω ωραία μαζί σου, έχεις πλάκα»: Χμμμ, αν θέλετε ένα νέο φίλο μόλις τον αποκτήσατε. Στα κακά νέα τώρα, δεν έχει καμία ερωτική διάθεση για εσάς.

«Χάλια η οικονομική κρίση»: Ναι είναι γεγονός, όλοι το βιώνουν. Για εκείνον όμως σημαίνει, πως μόλις έμεινε άνεργος και δεν έχει καμία διάθεση προς το παρόν να ψάξει για δουλειά. Όποτε κάντε τα «κουμάντα» σας.

«Σ’ αγαπάω»: Αν το πει μόνος του και όχι ως απάντηση στην ερώτηση σας, τότε το εννοεί.

•«Συγγνώμη»: Σημαίνει «συγγνώμη», δεν θέλει να τσακωθείτε άλλο, αλλά να τα βρείτε. (Μικρή πιθανότητα να σημαίνει ότι έχει κάνει ΜΕΓΑΛΗ μ@λ@κ!α)

• «Χρειάζομαι χρόνο»: Η ευγενική έκφραση που χρησιμοποιείται και από τα δυο φύλα για να πουν «θέλω να χωρίσουμε».

• «Θα ήθελα να μείνουμε φίλοι»: Όταν το αποκωδικοποιήσετε θα καταλάβετε ότι εννοεί πως θέλει πού και πού να βρίσκεστε για σεξ. Αν θέλετε κι εσείς, συμφωνήστε να… μείνετε φίλοι!

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024