«Τρέλα» από τον κόσμο του Ολυμπιακού για ένα εισιτήριο διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν, καθώς οι οπαδοί των ερυθρόλευκων έχουν ήδη προμηθευτεί περίπου 10.000 κάρτες.
Συγκεκριμένα, από τις 26 Μαΐου έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού και η ζήτηση από την πλευρά του κόσμου παραμένει σε υψηλά επίπεδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και σήμερα υπήρχαν μεγάλες ουρές για ένα μαγικό χαρτάκι και γι’ αυτό το λόγο αποφασίστηκε να δοθεί παράταση δύο ημερών στα διαρκείας, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ στην ιστοσελίδα της.
Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται από τα εκδοτήρια στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στη θύρα 25, αλλά και διαδικτυακά όλο το 24ώρο.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.