Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φήμες για Τζαβέλλα και Παναθηναϊκό

Φήμες για Τζαβέλλα και Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Τζαβέλλας φέρεται να είναι μια από τις περιπτώσεις που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση του στην αμυντική του γραμμή.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και μετά την απόκτηση των Ζέκα, Μλαντένοβιτς και τη διαφαινόμενη του Τζούρισιτς έχει βάλει μπροστά για να κλείσει κεντρικό αμυντικό.

Οι πράσινοι έχουν δημιουργήσει μια λίστα με αρκετά ονόματα, όμως έχουν δώσει προτεραιότητα σε Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση. Μια από τις περιπτώσεις που φαίνεται να έχει ψηλά στη λίστα του το τριφύλλι φαίνεται πως είναι και ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο Έλληνας αμυντικός πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και θεωρείται από πολλούς ιδανική περίπτωση για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς διαθέτει εμπειρία και δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα προσαρμογής.

Από εκεί και πέρα, θα έχει ξεκάθαρο ρόλο στο ροτέισον, δεν έχει πρόβλημα να καθίσει στον πάγκο, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι το βασικό δίδυμο για το κέντρο της άμυνας (Σιένκεφελντ – Μάγκνουσον), δύσκολα θα αλλάξει.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν κάποιοι ενδοιασμοί στον Παναθηναϊκό για την ηλικία του και κυρίως για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται, όμως δεν αποκλείεται οι πράσινοι να κάνουν την κίνηση τους, αφού πρόκειται για μια αξιόπιστη λύση.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024