Αγρια δολοφονία με θύμα έναν 40χρονο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αγία Τριάδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrinews θύμα και δράστης φέρεται να είχαν κτηματικές διαφορές γεγονός που όπως φαίνεται όπλισε το χέρι του ηλικιωμένου ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον 40χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών.
Το θύμα είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο από το στυγερό έγκλημα.
Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί, ενώ στο σημείο μεταβαίνουν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ στην περιοχή αναμένεται και ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.
Στα μαθήματα ειδικότητας Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας θα εξεταστούν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις