Δε θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο. Οι Ντένβερ Νάγκετς είναι πρωταθλητές του NBA και δικαίως το πανηγύρισαν με την ψυχή τους στην παρέλαση που έδωσαν για τους φίλους της ομάδας.
Ο Νίκολα Γιόκιτς αν και στην αρχή ήταν αμφίβολος λόγω του ότι δεν πολύ ήθελε να παραμείνει στην Αμερική αρχικά και ήθελε να γυρίσει στη Σερβία, τελικά βρέθηκε στη μεγάλη γιορτή και μάλιστα με δηλώσεις του τόνισε πως αυτή είναι η καλύτερη μέρα της ζωής του δίνοντας ρεσιτάλ γενικότερα…
Ο Σέρβος MVP των τελικών είπε συγκεκριμένα μεταξύ άλλων:
«Είπα ότι δεν ήθελα να είμαι στην παρέλαση, αλλά θέλω να μείνω στην γ@@@η παρέλαση. Αυτή είναι η καλύτερη ημέρα της γ@@@ης ζωής μου»
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή