Σε 4ωρη στάση εργασίας, προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ. Συγκεκριμένα η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα.
Αυτό πρακτικά θα σημαίνει ότι τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν τα τελευταία δρομολόγια από τις 11:00 ενώ η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί μετά τις 17:00.
Γενική συνέλευση
Τη στάση εργασίας προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, για την πραγματοποίηση της τρίτης εξ αναβολής γενικής συνέλευσης στο αμαξοστάσιο της πλατείας Αττικής με θέματα: οικονομικός και διοικητικός απολογισμός.
Τα υπόλοιπα Μέσα μαζικής Μεταφοράς θα κινηθούν κανονικά.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας