Τη φυγή του Μέσι από το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν κλήθηκε να σχολιάσει ο Κιλιάν Εμπαπέ.
Ο άσος των Παριζιάνων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ενώ τόνισε πως στη Γαλλία δεν έτυχε του σεβασμού που θα έπρεπε.
«Ο Μέσι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, δεν είναι ποτέ καλό όταν ένας παίκτης φεύγει. Δεν ξέρω γιατί τόσοι πολύ χάρηκαν που έφυγε. Δεν τον σεβάστηκαν όπως θα έπρεπε στη Γαλλία», ανέφερε ο Κιλιάν Μπαπέ για τον Λιονέλ Μέσι.
Η Λιβαδειά «κοκκινίζει», καθώς ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Λεβαδειακό το Σάββατο και οι ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν επιπλέον εισιτήρια για τον κόσμο τους - Ανοίγουν δύο έξτρα θύρες.
Στα 20 του, μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας και μάχης με τραυματισμούς και καρκίνο, ο Νίκολα Τόπιτς έκανε το ντομπούτο του στο NBA με τη φανέλα των πρωταθλητών Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και αποθεώθηκε!