Μια σημαντική ανανέωση ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός που διατηρεί στο ρόστερ του την 28χρονη Μελίνα Εμμανουηλίδου η οποία μετά θα αγωνιστεί για δεύτερο διάστημα στους ερυθρόλευκους (2015-2017 και από το 2021 μέχρι και φέτος).
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μελίνα Εμμανουηλίδου. Η διεθνής Ελληνίδα κεντρική υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.
Η δήλωση της Μελίνας Εμμανουηλίδου στο olympiacossfp.gr: «Συνεχίζω στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Δύο ακόμα χρόνια στον Ολυμπιακό! Βρίσκομαι αρκετά χρόνια στην ομάδα, έχω μεγαλώσει εδώ, έχω ζήσει πολλά. Στόχος μας είναι να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή, να επιστρέψει στα τρόπαια. Προσωπικά, θα συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Είμαι πολύ αισιόδοξη για τη νέα σεζόν»».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
LIVE: ΑΕΛ Novibet-Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet-Παναιτωλικός για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1.