Συναγερμός σήμανε, πριν από λίγα λεπτά, με την μετάδοση στα social media της ψευδούς είδησης ότι έφυγε από τη ζωή η Νάνα Μούσχουρη.
Η μακάβρια είδηση ανακοινώθηκε σε ψεύτικο -όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια- λογαριασμό στο Twitter ο οποίος έφερε το όνομα και τη φωτογραφία του υπηρεσιακού Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Κουμεντάκη.
— Γιώργος Κουμεντάκης G. Koumendakis (@MinGKoumentakis) June 14, 2023
Δημοσιογράφοι επικοινώνησαν άμεσα με τον κ. Κουμεντάκη, ο οποίος έμεινε εμβρόντητος δηλώνοντας πως δεν έχει κανέναν απολύτως λογαριασμό στα social media και πως πρόκειται για ψεύτικο προφίλ.
Πιθανότατα η ψευδής αυτή διαρροή συνδέεται με την κακόβουλη επίθεση που έχει δεχτεί από το πρωί ο διαδικτυακός κόμβος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με αποτέλεσμα να βρίσκεται πολλές ώρες εκτός λειτουργίας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας