Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν προπονήθηκε σήμερα (10/6) και είναι αμφίβολος ενόψει του τρίτου τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό, που θα γίνει αύριο (11/6) στο ΣΕΦ.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κατάμεστο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό ενόψει του τρίτου τελικού της Basket League αύριο (11/6 και ώρα 21:15), σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς με τους πράσινους να έχουν ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1, μετά την επικράτηση τους με 67-65.
Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν σήμερα (10/6), όμως όπως ήταν αναμενόμενο, ο Σάσα Βεζένκοφ δεν συμμετείχε στην προπόνηση αφού αναρρώνει από το οστικό οίδημα που κληρονόμησε από την αναμέτρηση της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, μετά από ένα μαρκάρισμα του Μποχωρίδη.
Η απουσία του Βούλγαρου φόργουορντ από την προπόνηση, κάνει πλέον τη συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση του ΣΕΦ εξαιρετικά αμφίβολη, με όλους στον Ολυμπιακό να μην θέλουν να πιέσουν τον παίκτη και να ρισκάρουν κάποια πιθανή υποτροπή.
Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί η αποθεραπεία του MVP της Euroleague, ώστε να γνωρίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας αν θα μπορεί να τον υπολογίζει ενόψει του 4ου παιχνιδιού της σειρά, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη (15/6).
Πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση που έχει υποχωρήσει το οστικό οίδημα και πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς, θα μπορεί έστω και για περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, να βοηθήσει επιθετικά κυρίως τον Ολυμπιακό, στον οποίο έλλειψε την τελευταία περίοδο όπως είδαμε στο τελευταίο ματς του ΟΑΚΑ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η Μπάγερν φέτος είναι «οδοστρωτήρας», η Ρεάλ όμως παρά την προβληματική σεζόν που διανύει έχει τον τρόπο απέναντι στους Βαυαρούς. Φαντάζει δύσκολο να το κάνει και φέτος αλλά είναι… η Ρεάλ
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Σίξερς αλλά είδαν τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να αποχωρεί από το ματς τραυματίας, την ώρα που Νάγκετς νικούσαν τους Μπλέιζερς με μια ακόμη μυθική εμφάνιση του Νίκολα Γιόκιτς. - Τα αποτελέσματα της ημέρας στο NBA.