Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια ο Κάρλος Ζέκα αποτελεί παρελθόν από την Κοπεγχάγη, με τον 34χρονο μέσο να επιστρέψει ξανά στον Παναθηναϊκό για την δεύτερη θητεία του με τα πράσινα.
Ο Ζέκα ήταν αγαπημένο παιδί για όλο τον οργανισμό της Κοπεγχάγης με τους Δανούς να τον αποχαιρετούν με ένα συγκινητικό βίντεο.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12