Ένα ξέσπασμα στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου ήταν αρκετό για την Μπαρτσελονέτα, προκειμένου να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League πόλο ανδρών. Παρότι έχασαν τρία πέναλτι, οι πρωταθλητές Ισπανίας επικράτησαν 11-9 της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, στον εναρκτήριο αγώνα του Final 8 του Βελιγραδίου, και περιμένουν την επακόλουθη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νόβι Μπέογκραντ, για να μάθουν τον αυριανό (1/6) αντίπαλό τους.
Για ένα ημίχρονο οι Κροάτες κατάφεραν να ζορίσουν πολύ τους Καταλανούς, παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους, Λόρεν Φάτοβιτς, καθώς και τον Φίλιπ Κρζιτς, και είχαν στη 13άδα τον Μάουρο Πρκότσα, που δεν έχει καν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια. Ο Κώστας Κάκαρης έδωσε τρομερές μάχες στα 2μ., κέρδισε αρκετές αποβολές και με δικό του γκολ η Γιουγκ πέρασε για πρώτη και τελευταία φορά μπροστά στο σκορ (5-4), 1.45″ πριν τη λήξη της δεύτερης περιόδου.
Η ισπανική ομάδα βελτίωσε την άμυνά της και, αφού πρώτα ισοφάρισε άμεσα με τον Μπιέλ, πέτυχε τρία αναπάντητα γκολ (τα δύο ο Περόνε) μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά και πήρε προβάδισμα 8-5. Η Γιουγκ με δύο τέρματα του Ζούβελα μείωσε σε 9-8 στις αρχές της τελευταίας περιόδου, αλλά δεν απέφυγε τον τέταρτο διαδοχικό αποκλεισμό στα προημιτελικά.
LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη τους με 3-1 σετ (25-14, 25-16, 19-25, 25-14) επί του Μίλωνα στο κλειστό «Μ. Μερκούρη».
Ο Χρήστος Κόντης αποθέωσε την ομάδα του για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ενώ έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του για την αυταπάρνηση που επέδειξαν.
Ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 11άδα του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (20:30) – Μεϊτέ και Μύθου στις αρχικές επιλογές.