Σέλτικς – Χιτ 110-97: Εφτάψυχη Βοστώνη πάτησε το Μαϊάμι και μείωσε σε 3-2 τη σειρά
Οι Μπόστον Σέλτικς με εκπληκτική εμφάνιση «διέλυσαν» τους Χιτ με 110-97 και μείωσαν τη σειρά των τελικών της Ανατολής σε 3-2.
Οι Σέλτικς παραμένουν «ζωντανοί» στο κυνήγι του ονείρου.
Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα της Βοστώνης επικράτησε με 110-97 επί των Χιτ, μείωσαν τη σειρά των τελικών της Ανατολής σε 3-2 και πάνε στο Μαϊάμι για την… επιβίωσή τους.
Οι Σέλτικς μπήκαν με το πόδι πατημένο στο… γκάζι και έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 35-20, ενώ συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στη δεύτερη περίοδο για να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα στο +17 (61-44).
Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε με τους Σέλτικς να διατηρούν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα με το 110-97.
Ο Ντέρικ Ουάιτ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σέλτικς με 24 πόντους, ενώ εξαιρετικό ματς έκανε ο Τζέισον Τέιτουμ (21π, 8ρ, 11ασ) και ο Τζέιλεν Μπράουν (21π, 2ρ, 2ασ).
Από την πλευρά των ηττημένων πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντάνκαν Ρόμπινσον (18π, 4ρ, 9ασ.
- Νέο σοκ για τη Σίτι, έμεινε στο 1-1 με τη Μπράιτον – «Γκέλες» και για για Άστον Βίλα (0-0) και Τσέλσι (1-2)
- Πάρμα – Ίντερ 0-2: Ασταμάτητοι οι «νερατζούρι» παρέμειναν στην κορυφή της Serie A
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 20η αγωνιστική (pic)
- Αναντολού Εφές – Παρί 79-84: Σπουδαίο «διπλό» για τους Γάλλους στην Πόλη
- Η Μπαρτσελόνα διέλυσε τη Μπιλμπάο (5-0) και πέρασε στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ
- «Συμφωνία της Γιουνάιτεντ με τον Σόλσκιερ»
- Ολυμπιακός: Νέος προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών ο Γιώργος Ντόσκας
- LIVE: Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442