Αποφασίστηκε ομόφωνα η αναβολή της εκλογής του νέου πρύτανη για την επόμενη Πέμπτη 1η Ιουνίου, στο ΕΚΠΑ.
Τελείωσε η συνεδρίαση των έξι Εσωτερικών μελών του Συμβουλίου διοίκησης του ΕΚΠΑ.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και αποφασίστηκε ομόφωνα η αναβολή της για την επόμενη Πέμπτη 1η Ιουνίου, με στόχο έως τότε να εξεταστούν ενδελεχώς οι υποψηφιότητες των εξωτερικών μελών, συνολικά 31 υποψηφιότητες, καθώς και ενδεχόμενα κωλύματα εκλογής που μπορεί να έχουν κάποιοι από αυτούς.
Επιπλέον τα έξι μέλη αποφάσισαν ομόφωνα η ψηφοφορία να γίνει με φυσική παρουσία για τα εξωτερικά μέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη θέση του πρύτανη ενδιαφέρεται ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Γεράσιμος Σιάσος, ο οποίος εξελέγη πρώτος στον πρώτο γύρο με 579 ψήφους και ο καθηγητής αναλυτικής χημείας Νίκος Θωμαΐδης, ο οποίος εξελέγη στον 3ο γύρο καταμέτρησης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μέλη του Συμβουλίου είναι μοιρασμένα 3 – 3 και αν τις επόμενες ημέρες δεν συμφωνήσει η πλειοψηφία σε ένα από τα δύο προσωπα (Σιάσος ή Θωμαιδης), οι εκλογές θα ακυρωθούν και θα επαναπροκηρυχθούν από την αρχή.
Κοινή πεποίθηση όλων των πανεπιστημιακών στο ΕΚΠΑ είναι να αποφευχθεί το «ναυάγιο» και να εκλεγεί πρύτανης.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας