Γιασικεβίτσιους: «Ήταν ένα απαίσιο παιχνίδι που έπρεπε να δώσουμε»
Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Μονακό.
Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από τη Μονακό στον μικρό τελικό, τερματίζοντας τέταρτη και καταϊδρωμένη στο Final Four της Euroleague.
Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους εμφανίστηκε στενοχωρημένος στις δηλώσεις του, ενώ έκανε λόγο για απαίσιο παιχνίδι.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιασικεβίτσιους:
«Νομίζω πως μπήκαμε στον αγώνα πολύ νωχελικά, προφανώς κι ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι. Ήταν ένα…. απαίσιο παιχνίδι που έπρεπε να δώσουμε. Συγχαρητήρια στον Σάσα Ομπράντοβιτς και τη Μονακό.
Ήταν εμφανές πως είχαν μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς. Νομίζω πως παίξαμε ένα πολύ καλό Β’ ημίχρονο αλλά η διαφορά ήταν ήδη τεράστια και δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε πλήρως στο παιχνίδι. Το πλέον σημαντικό είναι πως δεν είχαμε κανέναν τραυματισμό».
- Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Επιστροφή στις νίκες με «χρυσή» αλλαγή τον Σέσκο
- Ηλιούπολη: Πέθανε 17χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας (pic)
- Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής για το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο
- Επιστρέφει στη δράση ο μαχητής Πολονάρα: Θέλει να αγωνιστεί κόντρα στην Αρμάνι
- Πρεστιάνι: Σκέψεις να κινηθεί εναντίον των Βινίσιους, Εμπαπέ για συκοφαντική δυσφήμιση
- Ήπια διάσειση ο Καρέτσας – Χάνει τη ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (pic)
- Θλίψη στη Σενεγάλη: Πέθανε 25χρονος ποδοσφαιριστής
- LIVE: Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442