Από το γαμήλιο γλέντι στο… εκλογικό τμήμα. Ο λόγος για ένα ζευγάρι στις Σέρρες που πήγε κατευθείαν στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσουν μετά το γαμήλιο γλέντι τους.
Η νύφη πήγε με το νυφικό και ο γαμπρός με το κουστούμι στο εκλογικό τμήμα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών.
Μάλιστα, το ζευγάρι μοίρασε και μπομπονιέρες στο εκλογικό κέντρο
Τα δύο νέα παιδιά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα του Σάββατου στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.
Στα μαθήματα ειδικότητας Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας θα εξεταστούν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις